úterý 13. září 2016

Back to school - Proč vlastně?

Zdravím těch pár lidí, co si rozklikly můj odkaz na tento blog.
Dnešní článek bude o mém názoru na edici #BackToSchool, kteří mnozí z vás psali a nebo pouze náhodně rozklikly (všimli jste si jakou má angličtina jednu velkou výhodu, nemusím luštit 2 hodiny, zda se píše Y nebo I). Pro pořádek, kdyby náhodou někdo něvěděl (ikdyž to už není možné) jde pouze o to, že lidé píší různé tipy na studium nebo na #Diy sešitů. Já si kladu otázku : "Proč se vlastně takové to články píší?"
Já si každý rok říkala "Jo a teďbudu nosit sešity, ve kterých je vše řádně vypsané, pěkně vyskládané barevné tužky na stole, rýsovací pomůcky.." První 2 týdny v pořádku. Krásný sešit, pomůcky jsem každý den měla ve škole a pak najednou.. Zapomněla jeden den, zapomněla druhý den, zapomněla třetí a už to šlo.  Podle mě nakonci v efektu budem vůbec rádi, že máme propisku. A když budete mít ještě jednu propisku pro kamaráda je to jako zázrak. Budeme vlastně i rádi, když do školy přijdeme o pět minut později.
A co se týče oblečení, budeme rádi pokud do školy nepůjdeme v župánku s králičími bačkůrkami.
Nikoho tím samozřejmně nechci urazit. Pouze jsem napsala svůj názor.


Share:

3 komentáře:

  1. Já mám BTS ráda, znám spoustu blogerek a youtuberek kterým to vydrží a je to super motivace do začátku.

    OdpovědětVymazat
  2. Na jednu stranu niekedy prídu youtuberky s niečim naozaj nápomocným a originálnym, vtedy som rada, že som na dané video narazila. No bohužiaľ sú teraz už všetky tieto články na jedno kopyto a to, aké ceruzky a gumy si niekto kúpi, mi je vážne šumafuk.
    http://fluffyacerbity.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám tieto články rada. Niekedy sú tam fakt dobré tipy a veci, ktoré nám pomôžu.
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat