pátek 21. října 2016

Skupinka lidí pátrající po opuštěných budovách

Zdravím všechny.
Ve světě amerického youtubu se stalo obrovským trendem navštěnování opuštěných komplexů jako je například nemocnice, psychiatrická léčebna nebo laboratoř. Zkrátka budovy, které jsou již pár let zpustlé a dávno neobývané.
Ale proč je takový to trend pouze v Americe? Dnes jsem se rozhodla, že tento trend přesunu také na českou youtube scénu. Módních, kecacích, beauty vlogů a Mishkových šílenostech mám už dost, je to totiž na internetu všude, tak proč nezaložit YouTube kanál, co se bude zabývat takovými to místy.
Mám už pár tipů na určité komplexy, ale chci začít zlehka. Ze začátku nějaké domy a potom velký projekt na který se chci připravit a to "Nemocnice u Prahy". Chci se dozvědět něco o stavu té budovy, na co sloužila, její historii a taky zajistit si nějakou bezpečnost. 
Každopádně nechci místa navštěvovat sama, což znamená, že si hledám jakousi crew na objevování.. A hledám název.. Snadno zapamatovatelný a vystihující naši "práci". 
Na tuto formu videa/blogu jsem přišla na kanálu The Proper People a na instagramu The Proper People který je naprosto úžasný a doporučuji se na něj podívat. Fotky, které přidávají opravdu berou dech.
Dneska jsem se byla podívat na továrnu ve které byl stále běžící generátor, ale s bílými AirMaxy a dámskou kabelkou vážně na takové to výpravy jít nehodlám.


(Nepřidá se někdo :-)


Share:

2 komentáře: